Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
13 Shtator, 2016

Day

++ DAAD Programet e bursave ++ Interesoheni për një bursë në Gjermani? Baza e të dhënave mbi bursat e DAAD-së ofron një pasqyrë të gjithë programeve më të kërkuara të bursave si dhe ju informon mbi procedurat e aplikimit, afatet etj. Mjafton të klikoni në linkun e mëposhtm; të përzgjidhni vendin e origjinës, kriteret e...
Read More
Të dashur studentë Fakulteti i Studimeve Sllave ,ka kënaqësinë të ju ftojë në Forumin e Dytë Ndërkombëtar Filologjik, për BA, MA, dhe studentët e doktoratës e cila do të mbahet nga 17 deri më 20 nëntor 2016 në ndërtesën qendrore të Universitetit të Sofjes “St. Kliment Ohridski “. Afati i fundit për dorëzimin e abstrakteve...
Read More