Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Maj 2022

Month

Në datën 20 Maj 2022, Universiteti “Fan S. Noli” dhe Fondacioni Shqiptar- Amerikan për Zhvillim (AADF) nënshkruan një memorandum bashkëpunimi në kuadër të Programit READ (Research Expertise from the Academic Diaspora). Kjo marrëveshje ka për qëllim rritjen e kapaciteteve institucionale dhe cilësisë së kërkimit shkencor. Ajo konsiston në krijimin e një bashkëpunimi të qëndrueshëm mes...
Read More
Në datat 20-212022 u zhvillua kupa Universitare “Fan S. Noli” në volejboll për femra me pjesëmarrjen e ekipeve të volejbollit të femrave të: Universitetit “Hasan Prishtina” Universitetit të Tiranës Universitetit “Fan S. Noli” Ekipi “Korça-Volley”. Në ceremoninë zyrtare të hapjes së kësaj veprimtarie që u mbajt në mjediset e Qytezës së Fëmijëve përshëndeti pjesëmarrësit dekania...
Read More
Me moton “Të gjithë së bashku të gëzojmë” studentë të Fakultetit të Ekonomisë, departamenti “Marketing-Turizëm” zhvilluan një veprimtari ndërgjegjësuese në kuadër të 20 Majit, Ditës Kombëtare të Jetimëve. Me të ardhura e grumbulluara nga vetë ata studentët u dhuruan vogëlushëve të shtëpisë së foshnjës  “Lulet e vogla”, Korçë një program artistik me këngë e  kërcimë,...
Read More
Në Muzeun “Sterjo Spasse” në fshatin Glloboçeni, Bashkia Pustec u promovua monografia: “Integrime harmonike të pakicës maqedonase në Republikën e Shqipërisë-Rasti i minoritetit maqedonas në zonën e Prespës dhe Vërnikut” nga dr. Maria Dojçe, pedagoge pranë Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane, Universiteti “Fan S. Noli”. Në këtë promovim përshëndeti ambasadori kroat në Shqipëri,...
Read More
Në datat 19-20 maj 2022 një grup studentësh të Fakultetit të Edukimit nga Programi Parashkollor dhe ai Fillor pranë Universitetit Fehmi Agani”, Gjakovë të udhëhequr nga prof. as. dr. Sindorela Doli-Kryeziu zhvilluan një vizitë studimore në Korçë me qëllim studimin e dallimeve dhe ngjashmërive të varieteve gjuhësore sipas nyjëtimit fonetik dhe morfologjik në mes të...
Read More
Departamenti i Menaxhimit përmbylli veprimtaritë në kuadër të Javës së Sipërmarrjes me vizitat e studentëve në 2 prej biznes e më të suksesshme në rajon: Kompania e përpunimit të mishit “Fix” dhe “Grand Hotel”. Studentët u njohën nga afër me specifikat dhe mënyrën e organizimit të punëve në secilin prej bizneseve. Gjatë busedës me ta...
Read More
Në datën 19 maj 2022 studentë të programeve “Master Profesional” në “Financë-Kontabilitet” dhe “Bankë e Sigurime” zhvilluan një takim me specialistë të Zyrës së Punësimit, Korçë. Gjatë takimit studentët morrën informacion të hollësishëm në lidhje me shërbimet që ofron Agjencia Kombëtare e Punësimit dhe Aftësive sa i takon Programit të Punësimit, Nxitjes së Punësimit, Programit...
Read More
Në datën 18 maj 2022, departamenti i Edukimit organizoi me studentët një orë të hapur me znj. Ann Norris dhe Znj. Christine Martin, specialiste në fushën e pedagogjisë speciale dhe gjithëpërfshirjes. Tema e leksionit të hapur ishte: “Are we meeting the human needs of people with profound disabilities by keeping them safe and secure?   Let’s explore together...
Read More
Në datën 17 maj 2022, departamenti “Financë-Kontabilitet” i Fakultetit të Ekonomisë organizoi një takim me drejtues të Raiffeisen Bank, ku ishin të pranishëm studentë të këtij fakulteti.  “Programi i Studentëve”, intershipet dhe punësimet në kuadër të bashkëpunimit institucional me këtë bankë ishin në qendër të takimit, i cili u përshëndet fillimisht nga dekania, prof. as....
Read More
Në datën 17 maj 2022 në Universitetin “Fan S. Noli” zhvilloi punimet Forumi II Studentor me temë: “Transformimi digjital në kohën e sfidave” organizuar nga departamenti i Menaxhimit i Fakultetit të Ekonomisë dhe departamenti i Informatikës i Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane në bashkëpunim me Kolegjin Universitar Beder dhe Albanian University. Punimet e...
Read More
1 2 3 4 5 9