ORARI MËSIMOR - SEMESTRI II - 2020 - 2021

Përditësimi i fundit: 31/03/2021

 

FAKULTETI I BUJQËSISË

SEMESTRI I DYTË (PDF) (kliko)


FAKULTETI I EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË

SEMESTRI I DYTE (PDF) (kliko)


FAKULTETI I EKONOMISË

SEMESTRI I DYTE - VITI I (PDF) (kliko)

SEMESTRI I DYTE - VITI II (PDF) (kliko)

SEMESTRI I DYTE - VITI III (PDF) (kliko)

SEMESTRI I DYTE - MASTER (PDF) (kliko)


FAKULTETI I SHKENCAVE NATYRORE DHE SHKENCAVE HUMANE

SEMESTRI I DYTE (PDF) (kliko)

INFERMIERI - SEMESTRI I DYTE (PDF) (kliko)

MAMI - SEMESTRI I DYTE (PDF) (kliko)