Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Caption Aligned Here

Blog Full Right Sidebar

Në datën 15 maj 2024 departamenti i Gjuhëve të Huaja festoi 30-vjetorin e krijimit të tij. Mes emocionesh, stafi aktual i këtij Departamenti, por edhe pedagogë të dalë në pension u bënë bashkë për të kujtuar momente të veçanta nga puna dhe vështirësitë e hasura 30 vjet më parë nga drejtuesit dhe pedagogët për hapjen e...
Read More
Në datën 7 maj 2024 në Universitetin “Fan S. Noli” filloi Akademia Verore “Ballkani në rrënjët e studimeve gjuhësore, letrare, historike dhe etnografike” i organizuar nga Universiteti “Fan S. Noli” në bashkëpunim me Universitetin “St. Cyril and St. Methodius”, Veliko Tarnovo, Universitetin “Aristoteli”, Selanik dhe Institutin “Goethe”, Tiranë. Në ceremoninë zyrtare të çeljes së Akademisë përshëndetën...
Read More
Në datën 14 maj 2024 në mjediset e Fakultetit të Ekonomisë, studentët e programit të studimit “Menaxhim në Turizëm dhe Mikpritje” morën pjesë në një ëorkshop në lidhje me kulinarinë me temë:“Cuisine and Restaurant Business in Bosnia and Herzegovina” që u mbajt online nga mjeshtri Pedrag Tosic.  Studentët u njohën me atraksionet turistike ,natyrore dhe kulturore,...
Read More
Nga data 6-11 maj 2024, Universiteti “Fan S. Noli” organizoi Edicionin V të Olimpiadës “Rroke Shkencën”. Janë studentët e “Laboratorit të Dijes”, të cilët me mbështetjen e Universitetit e organizojnë këtë olimpiadë midis nxënësve të shkollave të mesme të qarkut të Korçës me qëllim testimin e njohurive të tyre dhe për krijiminb e urave të bashkëpunimit...
Read More
Në datën 8 maj 2024 në Universiteti “Fan S. Noli” u promovua libri “Komploti” i shkrimtarit Ben Blushi. Në takim ishin të pranishëm autoritete të Universitetit, pedagogë e studentë, si dhe personalitete të qytetit të Korçës. Në këtë veprimtari të organizuar nga Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë u dhanë vlerësime për librin dhe për shkrimtarin Ben...
Read More
1 2 3 4 246