Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Caption Aligned Here

Blog Full Right Sidebar

Under the framework of QUADIC project (Quality Development of International Cooperation and Project Management), 3 days training sessions and meetings were organized at “Eqrem Çabej” University from Gjirokastra in Albania from 16th – 18th November 2020. Representatives of partner institutions from Kosovo and Albania were physically present while partners from EU countries joined online. During the...
Read More
Në datën 13 nëntor 2020, stafi i Rektoratit të UNIKO iu bashkua nismës “Kovat blu” të ndërmarrë nga Dorcas aid Albania në ndihmë të të moshuarve të vetmuar në Korçë. Sipas menaxheres së kësaj nisme, znj. Viola Bogdani ajo është ndërmarrë nga një grup të rinjsh dhe është quajtur “Kovat blu” me qëllim për t’i dhuruar...
Read More
Gjatë muajit nëntor 2020, studentë të departamentit të infermierisë pranë Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane organizuan veprimtarinë “Injekto dijen” me të rinj të rajonit të Korçës. Qëllimi i saj ishte njohja e tyre me probleme të ndryshme të shëndetit dhe të mirëqenies në përgjithësi. Këtë vit studentët e këtij departamenti u bënë pjesë e...
Read More
Në datën 5 Nëntor 2020, në mjediset e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë u përurua libri “Miqësi nëpër kohëra”-përbashkësi shqiptaro-rumune, me autor ambasadorin e Rumanisë në Tiranë, prof. Mircea Perpelea, si dhe z. Marcel N. Popesku. Takimin e hapi përgjegjësja e departamentit të Gjuhës Angleze, phd. Daniela Stoica, e cila tha se organizatore e këtij promovimi...
Read More
1 186 187 188 189 190 251