Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Caption Aligned Here

Blog Full Right Sidebar

Në datën 9 tetor 2020, në mjediset e Fakultetit të Ekonomisë u zhvillua një takim me studentët e programit të studimit “Administrim biznesi në turizëm”, të cilët u njohën me mënyrat e regjistrimit dhe përdorimit të librarisë online të mundësuar nga fondacioni “La Fondation pour la Formation Hôtelière” dhe “Instituti i Mikpritjes”. Universiteti “Fan S. Noli” prej vitit 2014 është...
Read More
Në datën 6 tetor 2020 u zhvillua në UNIKO një takim informues në lidhje me organizimin e forumit: “Sfida dhe mundësi për një turizëm të qëndrueshëm në rajon”, ku morën pjesë përfaqësues të fakulteteve të Universitetit. Në fjalën e hapjes dekania e Fakultetit Ekonomik, prof. as. dr. Ledina Alolli theksoi se ky forum do të zhvillohet...
Read More
Në datën 29 shtator 2020, rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, Korçë, prof. dr. Dhimitri Bello dhe rektori i Universitetit “Haxhi Zeka” të Pejës, prof. dr. Fadil Millaku nënshkruan një marrëveshje bashkëpunimi mes dy institucioneve.  Gjatë takimit, ku morën pjesë autoritete drejtuese të të dy universiteteve, u fol për rëndësinë që ka ky bashkëpunim, i cili...
Read More
Në datën 25 shtator 2020, në mjediset e amfiteatrit të Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë u zhvillua një takim me qëllim prezantimin e projektit “CleanScore” për stafin akademik të departamentit të gjuhëve të huaja. Pjesëmarrës në takim ishin pedagogët dhe përgjegjësja e departamentit, dr. Daniela Stoica, si dhe koordinatorja e projektit, znj. Holta Bimbli, e cila...
Read More
Në datën 25 shtator 2020, Departamenti i Gjuhës dhe Letërsisë në bashkëpunim me klubin e shkrimtarëve “Bota e re” në Korçë zhvilluan një veprimtari letrare rreth krijimtarisë së klubit të shkrimtarëve “Jehona e Kardakut” të Kumanovës, Maqedoni. Të pranishmit në këtë takim, drejtues të UNIKO dhe FEF, pedagogë, studentë, krijues e dashamirës të artit e letërsisë...
Read More
1 184 185 186 187 188 246