Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Caption Aligned Here

Blog Full Right Sidebar

Në datën 11 janar 2021, studentët e programit të studimit “Mbështetës zyre për komunikim, bibliotekë dhe arkiv” zhvilluan një takim në mjediset e institucionit të Prefektit të Qarkut Korçë me qëllim njohjen e mjedisit ku do të zhvillojnë punën vullnetare. Gjatë praktikës studentët do të angazhohen në sistemimin dhe klasifikimin e 200 dosjeve me dokumente të...
Read More
Në datën 24 dhjetor 2020, rektori i UNIKO, prof. dr. Dhimitri Bello zhvilloi një takim me nxënësit e shkollës së mesme “Tafil Rexhepi”, Pirg, të cilët për të dytin vit rradhazi u shpallën fitues të konkurrsit të informatikës në olimiadën “”Rroke shkencën” të organizuar nga studentët e “Laboratorit të dijës” me nxënës të shkollave të mesme...
Read More
Në datat 16-17 dhjetor 2020, në kuadër të akreditimit të programeve të studimit, ekspertët e jashtëm zhvilluan takime online me pedagogë, studentë e punonjës të stafit ndihmësakademik të UNIKO për 2 programet e studimit në proces akreditimi: “Mësuesi në arsimin fillor” dhe “Edukim për foshnjërinë dhe fëmijërinë e hershme”. Në bazë të programit të dërguar nga...
Read More
Në datën 16 dhjetor rektori i UNIKO, prof. dr. Dhimitri Bello dhe drejtorja ekzekutive e Institutit Shqiptar për Studime Ndërkombëtare (AIIS), znj. Alba Çela nënshkruan memorandumin e mirëkuptimit për kërkimin shkencor dhe bashkëpunimin në fushën e shkencave politike, ekonomike, shoqërore dhe ato të ligjit. Gjatë takimit të zhvilluar në mjediset e Rektoratit, ku ishin të pranishëm...
Read More
1 183 184 185 186 187 251