Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Caption Aligned Here

Blog Full Right Sidebar

Në datën 14 janar 2021, rektori i UNIKO, prof. dr. Dhimitri Bello zhvilloi një takim me konsullen e përgjithshme të Greqisë në Korçë, znj. Magdalini Nikolau. Gjatë takimit u diskutua për zgjerimin e bashkëpunimit midis universiteteve rajonale në kuadër të të cilit Rektori shprehu dëshirën, por edhe rëndësinë që ka hapja e një qendre për studime...
Read More
Në datën 14 janar 2021 përfaqësues të Universitetit “Fan S. Noli” zhvilluan një takim me përfaqësues të Bashkisë së Korçës, për të diskutuar në kuadër të bashkëpunimin ndërinstitucional për programin e ICT-së. Ky program parashikon hapjen e vendeve të reja të punës për të rinjtë, studentët dhe të diplomuarit në disa nga kompanitë më të njohura...
Read More
Në datën 14 janar 2021, rektori i UNIKO, prof. dr. Dhimitri Bello zhvilloi një takim me konsullen e përgjithshme të Greqisë në Korçë, znj. Magdalini Nikolau. Gjatë takimit u diskutua për zgjerimin e bashkëpunimit midis universiteteve rajonale në kuadër të të cilit Rektori shprehu dëshirën, por edhe rëndësinë që ka hapja e një qendre për studime...
Read More
Në datën 13 janar 2021, rektori i UNIKO, prof. dr. Dhimitri Bello priti në një takim profesorin e gjuhës dhe kulturës rome në Universitetin e Sorbonës, Francë, prof. Marcel Courthiade të shoqëruar edhe nga përfaqësues të komunitetit rom në qytetin e Korçës. Rektori i UNIKO, prof. dr. Dhimitri Bello falënderoi miqtë për vizitën dhe vlerësoi kontributin...
Read More
1 182 183 184 185 186 251