Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Caption aligned here

Blog Full Right Sidebar With Frame

Në datën 31 janar 2024, rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, Korçë, prof. dr. Dhimitri Bello, zhvilloi disa takime me drejtuesit e Universitetit “Shën Kirili e Metodi” të Shkupit. Në fillim ai u prit nga dekani i Fakultetit të Filologjisë, prof. dr. Vladimir Martinovski, ku merrnin pjesë zëvendësdekania e këtij fakulteti, prof. dr. Valbona Toska dhe shefi i departamentit të gjuhës shqipe, prof. dr. Ismet Osmani. Më pas takimet vazhduan...
Read More
Në datën 6 shkurt 2024, rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello priti në një takim vajzat e ekipit të volejbollit, të cilat u shpallën fituese për herë të dytë në Kampionatin Universitar të Volejbollit që u zhvillua në datat 30-31 janar 2024 në qytetin e Durrësit, midis universiteteve të vendit. Të shoqëruar edhe nga pedagogët, Julian Shishi e Marjela Burda, ata i sollën Universitetit një tjetër...
Read More
Në datat 31 janar-1 shkurt 2024 studentët e Universitetit “Fan S. Noli” dhe pedagogë të tyre morën pjesë në Kampionatin Kombëtar të Sporit Universitar, i cili u zhvillua në qytetin e Durrësit. Universiteti ynë u përfaqësua në këtë kampionat me ekipin e volejbollit-vajza dhe ekipin e futbollit-djem. Ekipi i volejbollit të vajzave u shpall kampion për herë të dytë i Kampionatit Universitar në volejboll për femra, duke fituar sërisht të...
Read More
Në datën 21 janr 2024, Universiteti “Fan S. Noli” u vlerësua dhe u nderua me Certifikatë Mirënjohjeje në Mbrëmjen Gala: “Më të mirët e sportit 2023”. Certifikata iu dha Universitetit “Fan S. Noli” në kuadër të Programit të Sportit Universitar me këtë motivacion: “Për përfaqësimin dinjitoz në kampionatet kombëtare dhe ndërkombëtare të sportit Universitar në disiplina të ndryshme”. Veprimtaria u organizua nga RTSH-Korça në mjediset e teatrit “Andon Zako Çajupi”...
Read More
Në datën 20 janar 2024 në kuadër të modulit “Bazat e shërbimit social” studentët e vitit të dytë të programit të studimit “Administrim dhe politika sociale” vizituan Qendrën Rezidenciale të Zhvillimit, Korçë. Sipas pedagoges, dr. Viola Dolani studentët u njohën me shërbimet që ofron kjo qendër, vështirësitë dhe sfidat me të cilat punonjësit përballen çdo ditë. Gjithashtu, gjatë kësaj vizite studnetët diskutuan me stafin për veprimtari ndërgjegjësimi për komunitetin dhe...
Read More
1 2 3 4 5 229