Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Caption aligned here

Blog Full Right Sidebar With Frame

Në datën 9 shkurt 2024, ministri i Mbrojtjes, z. Niko Peleshi, zëvendësministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, z. Arjan Jaupllari ishin në Universitetin “Fan S. Noli”, ku u takuan me drejtues të këtij Universiteti dhe të Fakultetit të Bujqësië, kryetarin e Këshillit të Qarkut Korçë, z. Erjon Nexhipi e me drejtues të QTTB-së. Në qendër të takimit ishte diskutimi konkret për fillimin e punës për ngritjen e një laboratori të...
Read More
Në datat 8-9 shkurt 2024 në Universitetin “Fan S. Noli” zhvilloi punimet takimi i parë ndërkombëtar në kuadër të projektit Erasmus+ PEVULOS me temë: “Zhvillimi i një programi studimi inovativ pasuniversitar në shëndetin publik, veterinari dhe sigurinë ushqimore në Ballkanin Perëndimor”. Të pranishëm në takim ishin përfaqësues të Universitetit “Fan S. Noli”, Universitetit të Sarajevës dhe Universitetit “Javna Ustanova”, Bosnje dhe Herzegovinë,  të Universitetit Bujqësor të Tiranës, Universitetit të Portos...
Read More
Agjencia Universitare e Frankofonisë në Evropën Qendrore dhe Lindore, në kuadër të 30-vjetorit të saj, shpall thirrjen për shprehje interesi që synon përmirësimin e cilësisë së formimit gjuhësor për studentët brenda universiteteve.  Thirrja është e hapur deri më 17 mars 2024. Thirrja për shprehje interesi “Zhvillimi i shkencave në frëngjisht në ECO” synon institucionet anëtare të AUF-së në Evropën Qendrore dhe Lindore që ofrojnë formime pjesërisht ose tërësisht në gjuhës...
Read More
Agjencia Universitare e Frankofonisë ka hapur një thirrje për mbështetje për kërkuesit shkencorë frankofonë në Evropën Qendrore dhe Lindore nga data 1 shkurt deri më 31 mars 2024. Për të kontribuar në ndërtimin e Zonës Evropiane të Kërkimit Shkencor dhe për të inkurajuar krijimin e rrjeteve ndërkombëtare të kërkimit frankofon, Agjencia Unviersitare e Frankofonise mbështet strukturimin dhe zhvillimin e kërkimit në një kuadër kombëtar dhe ndërkombëtar dhe përfshirjen e anëtarëve të...
Read More
Në datën 6 shkurt 2024, Dhionis Guri doktorant i Universitetit “Aristoteli”, Greqi zhvilloi në Universitetin “Fan S. Noli” leksionin e hapur me temë: “Një hyrje në historinë e Greqisë bashkëkohore, 1990-2023”. Doktoranti Guri paraqiti për pedagogë të departamentit të Historisë dhe Gjeografisë të pranishëm në takim një kronologji të ngjarjeve më të rëndësishme gjatë viteve 1990 – 2023, të zgjedhjeve dhe të ndikimit që këto zgjedhje kishin në shoqërinë greke....
Read More
1 2 3 4 229