Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Caption aligned here

Blog Full Left Sidebar

Shpallet thirrja për aplikime për mobilitete për studime në Universitetin “Aristoteli”, Selanik. Periudha e mobilitetit parashikohet gjatë semestrit të parë të vitit akademik 2024-2025. Dokumentet që kërkohen për të aplikuar janë të listuara më poshtë: Foto (version dixhital) Marrëveshja për Studime (në anglisht) e nënshkruar vetëm nga Universiteti juaj; CV (në gjuhën angleze) Listë notash (në...
Read More
Akademia e Shkencave të zbatuara, Beograd, Serbi shpall thirrjen për aplikime për mobilitete mësimdhënie/trajnimi në kuadër të programit Erasmus+ KA171. Periudha e mobilitetit parashikohet gjatë semestrit të dytë, viti akademik 2023-2024. Dokumentet që nevoijten për aplikim janë të renditura më poshtë: Formulari i aplikimit Erasmus+ https://assb.edu.rs/wp-content/uploads/2024/03/LINK-1-Erasmus_Staff_Application_Form-INCOMING-2.docx CV (Europass) Vërtetim pune nga Universiteti dhe aprovim për pjesëmarrje...
Read More
Në datën 27 mars 2024 në kuadër të programit “Debating Economics” të Junior Achievement of Albania, studentë të Klubeve të Debatit, të fakultetit të Ekonomisë me koordinatore pedagogen, dr. Klaudia Lipi dhe student të Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, me koordinatore pedagogen, dr. Edlira Xega morën pjesë në trajnimin me temë: “Formulimi i argumentit dhe komunikimi”...
Read More
E+ Programme: Student Host Institution: Daugavpils University, Latvia Period: February 2024 – June 2024 Academic year: 2023-2024 My experience as an Erasmus+ student My name is Kristi Gjoni, 26 years old, I am studying Biology-Chemistry, Master degree at  “Fan S. Noli” University of Korça, Albania and now I am attending studies at the University of Daugavpils...
Read More
E+ Programme: Student Host Institution: Daugavpils University, Latvia Period: February 2024 – June 2024 Academic year: 2023-2024 The story of my experience as an Erasmus+ student in Latvia My name is Jorgji Mançi and I am studying Biology-Chemistry in the second year of master’s degree at “Fan S. Noli” University, Albania. This semester, I have the...
Read More
1 2 3 4 5 238