Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Caption Here

Blog Full Both Sidebar

Në datën 5 qershor 2024 pedagogë të departamentit të Historisë dhe Gjeografisë pritën në një takim në mjediset e Bibliotekës Shkencore të Universitetit “Fan S. Noli” pedagogë dhe një grup studentësh të programit të studimit Gjeografi të Universitetit të Prishtinës. Miqtë nga Kosova treguan interes...
Read More
Në datën 5 qershor 2024 studentë të programit të studimit “Menaxhim në turizëm dhe mikpritje” dhe pedagogë të departamentit “Marketing-Turizëm” zhvilluan veprimtarinë me temë “Shigjetimi i shtegut turistik”. Qëllimi ishte të shigjetonin nëpërmjet shenjave orientuese një shteg prej 4 km nga fshati Voskopojë drejt kishës...
Read More
Faculty: Faculty of Agriculture Partner/Sending Institution: Agriculture University of Plovdiv, Bulgaria Erasmus+ Program: Teaching Mobility Period: April 3-4, 2024 Academic year: 2023-2024 In April 3-4, 2024 within the framework of the Erasmus+ program academic staff representatives from the Agricultural University of Plovdiv, Bulgaria visited at...
Read More
Host Institution: Aristotle University of Thessaloniki, Greece E+ Programme: Training Mobility Period: May 27-31, 2024 Academic year: 2023/2024   The Sector of Projects and Scientific Research at UNIKO was represented in e Training Mobility at Aristotle University of Thessaloniki. The Head of the Sector, successfully, completed...
Read More
Host Institution: University of Macedonia, Thessaloniki, Greece E+ Programme: Training Mobility Period: April 15-19, 2024 Academic year: 2023/2024 In term of the Erasmus+ Program and the cooperation between UNIKO and the University of Macedonia, Thessaloniki, representatives of the Directorate of Curricula and Institutional Assessment and...
Read More
1 2 3 4 5 251