Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Caption Here

Blog Full Both Sidebar

Bashkëngjitur ju dërgojmë njoftimin për shpallje konkursi për personel akademik…..kliko
Read More
ProfilVirtual është një rrjet social për studentët e cila ju mundëson të lidheni me shokët e grupit të studimit tuaj, pedagoget, grupin e programit të studimit, qendrën e karrierës, bizneset dhe shumë funksione të tjera të Universitetit. Në secili program studimi ju mund të komunikoni dhe ndani midis shokëve të grupit ku ju studioni dhe pedagogët me...
Read More
“NJOFTIM PËR PRANIMIN DHE REGJISTRIMIN E APLIKANTËVE NË CIKLIN E DYTË TË STUDIMEVE, MASTER PROFESIONAL DHE MASTER I SHKENCAVE PËR VITIN AKADEMIK 2015 -2016” Universiteti “Fan S. Noli” shpall hapjen e procedurës së aplikimit për kandidatët që dëshirojnë të studiojnë në programet e ciklit të...
Read More
Detyre Kursi ne Microsoft Office 2010….kliko
Read More
On 9-11 November 2015, University "Fan S. Noli" held the next coordination meeting of the: “ENCHASING ALBANIAN SYSTEM OF QUALITY ASSURANCE IN HIGHER EDUCATION: APPLICATION OF THE PROCESS – AND OUTCOME – BASED METHODOLOGY” project in which participated representatives of the partner universities: –   University...
Read More
1 245 246 247 248 249 257