Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Caption Here

Blog Full Both Sidebar

Behuni pjese e rrjetit social ProfilVirtual duke u rregjistruar falas ne profilvirtual.com Lidhuni me miqt tuaj, shkollen dhe kompanite. Perfitoni nga mundesite e reja te punesimit ne rrjetin tone. video prezantim per rregjistrimin e studenteve: https://www.youtube.com/watch?v=XZLr5yXIxxI  Facebook: http://www.facebook.com/profilVirtual Twitter: http://www.twitter.com/profilVirtual Goggle+: http://plus.google.com/10041558165135… Youtube: http://www.youtube.com/channel/UCz-KD… http://ProfilVirtual.com ose http://ProfilVirtual.al
Read More
VIZITA SHKENCORE NGA NIKOS SUTOPULOS, PHD CANDIDATE I UNIVERSITETIT TE JANINES NE BAZE TE NJE PROGRAMI PER BASHKEPUNIM KULTUROR MIDIS DY VENDEVE GREQI-SHQIPERI, 2013-2014 Zoti Nikolas Sutopulos Profesor dhe Kandidat Doktorant i Universitetit te Janines, pati mundesine te vizitonte Universitetin "Fan S. Noli" , ne...
Read More
NJOFTIM PËR TRAJNIMIN E MËSUESVE NË SHËRBIM Mbështetur në nenin 58 të Ligjit “Për sistemin arsimor parauniversitar në Republikën e Shqipërisë”, si dhe në Udhëzimet e Ministrit të Arsimit dhe Sportit për kualifikimin e mësuesve, në kuadër  të proçesit të trajtinit dhe kualifikimit të mësuesve...
Read More
Për vitin e ri akademik 2014-2015 Universiteti “Fan S. Noli”, Korçë ofron 13 programe studimi “Master Profesional” dhe 5 programe studimi “Master Shkencor”. Listat e fituesve ne programet e studimit Master prane Universitetit "Fan S. Noli"   Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë…..kliko Fakulteti i Shkencave...
Read More
FILLOJNE SESIONET E REJA TE KUALIFIKIMIT TE MESUESVE NE SHERBIM PRANE FAKULTETIT TE EDUKIMIT DHE FILOLOGJISE PER VITIN AKADEMIK 2014-2015. Bashkëngjitur lexoni : GUIDEN E QENDRES SE EKSELENCES "FEF". Guidë për qendrën e ekselencës Certifikata e Ekselences  Formular Aplikimi
Read More
1 244 245 246 247 248 257