Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Caption Here

Blog Full Both Sidebar

Dear students, the scholarship program “Chevening” has opened its applications for the season 2017/2018. It is a prestigious scholarship program which gives to the Albanian students the opportunity to attend Master studies in any university of United Kingdom.   The scholarship covers the tuition fees, living expenses and finances the travel...
Read More
/sites/default/files/KODI%20I%20ETIKES%20NE%20UNIVERSITETIT%20%20FAN%20%20NOLI_0.pdf Në përputhje me nenin 7 të ligjit nr.119/2014 “Për të Drejtën e Informimit” është përgatitur programi i transparencës për Universitetin “Fan S. Noli”, Korçë. Ky program përcakton kornizën ligjore të veprimtarisë së autoritetit në kuadër të ligjit nr.119/2014 “Për të Drejtën e Informimit”(LDI). Ky...
Read More
    THE BEGINNING OF THE HIGHER EDUCATION IN KORÇË The beginning of the Higher Education in the town of Korça, started on the 15th of October 1968 when within the Evening High school was opened the Evening Filial of the 2-year pedagogical Institute, which...
Read More
RREGULLA PER   SEZONIN E VJESHTES 2015-2016    Këto rregulla janë unike për të gjithë studentët në të gjitha ciklet e studimit: BA-Dita,BA-PT,MP dhe MSC.  Për sezonin e vjeshtës 2015-2016 studentët duhet të regjistrohen vetë në lëndët që do të japin provim.  Më poshtë tregohen...
Read More
Pershendetje. Te gjithe studentet qe duan te marrin pjese ne forumin online studentor mund te krijone nje llogari ( account ) te tyre ne websitin e universitetit. Per aktivizimin e forumit ju lutemi kontaktoni me personelin IT te universitetit.  
Read More
1 242 243 244 245 246 257