Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
29 Mars, 2024

Day

Në datën 29 mars 2024, Ambasadori i Republikës së Rumanisë në Shqipëri, z. Octavian Serban vizitoi Universitetin “Fan S. Noli” me rastin e 110-vjetorit të marrëdhënieve të pandërprera diplomatike midis Rumanisë dhe Shqipërisë, Ambasadori u prit në takim nga zëvendësrektori për mësimin, dr. Arto Adili, dhe dekanët e katër fakulteteve: prof. as. dr. Gjergji Mero,...
Read More
Në datën 29 mars 2024 në mjediset e  Fakulteti të Ekonomisë,  Universiteti “Fan S. Noli” mirëpriti takimin e zhvilluar në kuadër të projektit “Strengthening university autonomy and increasing accountability and transparency of Western Balkan Universities”, ku ishin të pranishëm përfaqësues të universiteteve partnere në këtë projekt. Gjithashtu, në këtë takim ishin të ftuar autoritetet drejtuese...
Read More
Shpallet thirrja për aplikime për mobilitete për studime në Universitetin “Aristoteli”, Selanik. Periudha e mobilitetit parashikohet gjatë semestrit të parë të vitit akademik 2024-2025. Dokumentet që kërkohen për të aplikuar janë të listuara më poshtë: Foto (version dixhital) Marrëveshja për Studime (në anglisht) e nënshkruar vetëm nga Universiteti juaj; CV (në gjuhën angleze) Listë notash...
Read More
Akademia e Shkencave të zbatuara, Beograd, Serbi shpall thirrjen për aplikime për mobilitete mësimdhënie/trajnimi në kuadër të programit Erasmus+ KA171. Periudha e mobilitetit parashikohet gjatë semestrit të dytë, viti akademik 2023-2024. Dokumentet që nevoijten për aplikim janë të renditura më poshtë: Formulari i aplikimit Erasmus+ https://assb.edu.rs/wp-content/uploads/2024/03/LINK-1-Erasmus_Staff_Application_Form-INCOMING-2.docx CV (Europass) Vërtetim pune nga Universiteti dhe aprovim për...
Read More