Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
8 Shkurt, 2024

Day

Në datat 8-9 shkurt 2024 në Universitetin “Fan S. Noli” zhvilloi punimet takimi i parë ndërkombëtar në kuadër të projektit Erasmus+ PEVULOS me temë: “Zhvillimi i një programi studimi inovativ pasuniversitar në shëndetin publik, veterinari dhe sigurinë ushqimore në Ballkanin Perëndimor”. Të pranishëm në takim ishin përfaqësues të Universitetit “Fan S. Noli”, Universitetit të Sarajevës...
Read More