Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
19 Shtator, 2023

Day

Në datën 19 shtator 2023, në kuadër të bashkëpunimit ndërinstitucional rreth 30 doktorantë nga Universiteti St. Cyril and St. Methodius i Veliko Tarnovo-s, Bullgari erdhën në Universitetin “Fan S. Noli”. Në takimin e zhvilluar në mjediset e Rektoratit, grupi i doktorantëve bullgarë u prit nga rektori, prof. dr. Dhimitri Bello, zëvendësrektori për shkencën dhe projektet,...
Read More