Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
8 Shtator, 2023

Day

Në datën 8 shtator 2023, stafi akademik i departamentit të Gjuhëve të Huaja u bë pjesë e tryezës së rrumbullakët të organizuar në bashkëpunim me Këshillin Britanik dhe Ambasadën e Mbretërisë së Bashkuar, Tiranë me fokus diskutimin e gjetjeve të studimit “E ardhmja e gjuhës angleze-perspektiva globale”, një takim që vjen në kuadër të Javës...
Read More