Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
13 Korrik, 2023

Day

Në datën 12 korrik 2023, Këshilli Studentor i Universitetit “Fan S. NoIi” zhvilloi një veprimtari në të cilën vlerësoi të gjithë studentët e tij për punë dhe përkushtimin e treguar edhe gjatë këtij viti akademik në mbështetje dhe përkrah studentëve të Universitetit. Presidenti i KS, Kodhel Zere i falënderoi të gjithë për angazhimin e treguar...
Read More
Departamenti i Gjuhëve të Huaja i Universitetit “Fan S. Noli” mori pjesë në Akademinë Verore “Global UBT Fest 2023” të kthyer tashmë në një traditë të përvitshmd të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja, Universiteti për Biznes dhe Teknologji, Prishtinë.  Kjo akademi bëri bashkë studentë, akademikë dhe profesionistë nga e gjithë bota për të ndarë njohuri,...
Read More