Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
5 Korrik, 2023

Day

Në datën 6 korrik 2023, drejtues të Universitetit “Fan S. Noli”, fakulteteve, të departamenteve dhe pedagogë mirëpritën në një bisedë të hapur në lidhje me ndërkombëtarizimin e fakulteteve dhe departamenteve, prof. Jean-Michel de Waelle nga Universiteti i Lirë i Brukselit. Në përshëndetjen e tij rektori, prof. dr. Dhimitri Bello falënderoi prof. de Waelle për këtë...
Read More