Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
16 Qershor, 2023

Day

Në datë 16 qershor 2023 studentët e programeve të studimit: Bachelor në “Administrim dhe politika sociale”, Master Profesional në “Administrim publik” dhe të programit profesional 2-vjeçar në “Shërbim social” organizuan një veprimtari ndërgjegjësuese në një nga kopshtet e qytetit. Sipas pedagoges së departamentit të Shkencave Sociale, Viola Dolani qëllimi i kësaj veprimtarie është të rritë...
Read More