Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
28 Mars, 2023

Day

Gjatë një takimi ku ishin të ftuar pedagogë dhe përfaqësues të pushteti vendor, institucioneve dhe bizneseve të rajoinit të Korçës si bashkëpunëtorët kryesorë të Universitetit, zëvendësrektorja për kërkimin dhe shkencën, dr. Benita Stavre kërkoi bashkëpunimin e tyre në këtë projekt, duke vënë në dukje se objektivi kryesor i tij është rritja e kapaciteteve të universitetit...
Read More