Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
8 Dhjetor, 2022

Day

Në datën 9 dhjetor 2022, në Fakultetin e Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane u zhvillua një takim me studentë në kuadër të programit “ActionALBANIA–Accountability, Technology and Institutional Openness in Albania”. Lëvizja MJAFT! zhvilloi këtë takim me qëllim promovimin e përfshirjes së të rinjve në vendimmarrje, si nxitësit dhe advokuesit kryesorë të proceseve demokratike dhe zbatimit...
Read More