Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
10 Nëntor, 2022

Day

Në datën 10 nëntor 2022 departamenti Financë-Kontabilitet organizoi një tryezë të rrumbullkaët me temë: “Kontabiliteti, Tradita dhe e Ardhmja” në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Kontabilistëve. Në këtë takim ishin të pranishëm pedagogë e student të këtij departamenti, si dhe kontabilistë të miratuar, auditues ligjorë e specialistë të kësaj fushe në rajonin e Korçës. Në...
Read More
Në datën 10 nëntor 2022 në mjediset e Rektoratit, Ambasadorja e Francës në Shqipëri, znj. Elisabeth Barsacq e shoqëruar edhe nga znj. Aurélie Le Meur, nënkryetare e Bashkisë, Chambery, z. Samuel Caillault, drejtori i Marrëdhënieve me Jashtë në këtë Bashki dhe z. Pierre Raynaud këshilltari për Bashkëpunimin dhe Kulturën u pritën nga drejtues të Universitetit,...
Read More