Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
26 Tetor, 2022

Day

Në datën 26 tetor 2022 në mjediset e bibliotekës “Kongresi i Manastirit” u prezantua monografia e dr. Benita Stavre “Shqiptarët. Këndvështrime britanike dhe amerikane për Shqipërinë e viteve 1921-1939”. Drejtues të FEF dhe departamentit të Gjuhëve të Huaja, si dhe pedagogët e pranishëm u njohën me vlerësimet e bëra nga tre recensentët: prof. as. dr....
Read More