Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
30 Gusht, 2022

Day

Qendra për Informim do të jetë në dispozicion të studentëve dhe të interesuarve të tjerë, duke ofruar një sërë shërbimesh, të cilat deri më sot janë ofruar pranë sekretarive të Fakulteteve përkatëse. Bëhet fjalë kryesisht për veprime administrative si: dokumenta, vërtetime të ndryshme, lista notash e shumë shërbime të tjera, për të cilat studentët mund...
Read More