Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
3 Qershor, 2022

Day

Në datën 3 qershor 2022 në mjediset e Universitetit “Fan S. Noli” me rastin e Javës dhe Kulturës Greke dhe në kuadër të bashkëpunimit ndërinstitucional, Konsullata e Përgjithshme e Greqisë në Korçë dhe Universiteti organizuan shfaqjen e dokumetarit “Enigma e Keros”. Një dokumentar me një realizim mjaft interesant televiziv e shkencor, i cili i njohu...
Read More
Në datën 3 qershor 2022, departamenti i “Gjuhës dhe i Letërsisë” organizoi tryezën e rrumbullakët me temë “Mësuesi i gjuhës dhe i letërsisë në tregun e punës” me mësues të arsimit parauniversitar në qarkun e Korçës. Takimin e përshëndeti fillimisht dekania e FEF, prof. as. dr. Jonela Spaho, e cila ndër të tjera tha se...
Read More
Në datën 3 qershor 2022, departamenti i Informatikës, Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane, Universiteti “Fan S. Noli”, Korçë, në bashkëpunim me Bashkinë Korçë dhe “Atom Computer Tirana” organizuan në mjediset e Bibliotekës Publike “Thimi Mitko”, Korçë leksionin e hapur me temë: “Vlera e certifikimit në fushat e IT”. Leksioni u zhvillua nga z....
Read More