Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
12 Maj, 2022

Day

Me rastin e 12 majit Ditës Ndërkombëtare të Infermierit, studentët e departamentit të Infermierisë, Univesiteti “Fan S. Noli” në kuadër të veprimtarive për Javën e Infermierit organizuan më 12 maj 2022 një veprimtari për të promovuar kontributin e infermierëve në shoqëri në mbrojtjen dhe promovimin e shëndetit në mbarë botën. Studentët e këtij Departamenti në bashkëpunim edhe me Njësinë Vendore të...
Read More
sqAlbanian