Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
8 Maj, 2022

Day

Në muajin maj 2022, Federata Shqiptare e Handbollit zhvilloi një turne në qytetin e Pogradecit, me qëllim promovimin e sportit të handbollit dhe handbeach. Në këtë turne morrën pjesë ekipet e handbollit të qytetit të Librazhdit, Durrësit, Cërrikut si dhe ekipet e handbollit të Universitetit të Tiranës, Universitetit “Aleksandër Xhuvani”, Elbasan dhe të Universitetit “Fan...
Read More