Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
29 Mars, 2022

Day

Në datën 28 qershor 2021, Universiteti “Fan S. Noli” nderoi me “Medalje të Artë”, prof. dr. Ali Jasharin në një ceremoni të veçantë, e cila përkoi edhe me 68-vjetorin e lindjes së tij. Ceremoninë e çeli rektori i Universitetit, prof. dr. Dhimitri Bello, i cili vlerësoi kontributin e jashtëzakonshëm të profesor Ali Jasharit, përkushtimin dhe...
Read More
Në datën 29 mars 2022, Universiteti “Fan S. Noli” mori pjesë në workshop-in me temë “Bashkëpunimi rajonal në arsimin e lartë”, i zhvilluar në Sofje në kuadër të projektit QUADIC. Pjesë e këtij workshop-i ishin universitetet publike dhe jopublike të Kosovës dhe Shqipërisë, Universiteti Teknik i Sofjes, Universiteti Cote D’Azur, Universiteti i Lubjanës, Universiteti i...
Read More