Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
18 Shkurt, 2022

Day

Në datën 18 shkurt 2022 në mjediset e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë u zhvillua një sesion shkencor me temë: “Kosova- Shtet: Sfida dhe Arritje- Rruga Drejt Pavarësisë” organizuar nga departamenti i Histori-Gjeografisë në bashkëpunim me Universitetin “Hasan Prishtina”, Kosovë dhe me Universitetin e Tiranës. Takimin e hapi zëvendësdekani i FEF, dr. Orjon Ago, ndërsa...
Read More