Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
16 Shkurt, 2022

Day

Në datat 16-17 shkurt 2022 një grup pedagogësh dhe studentësh të Universitetit “Fan S. Noli” të Korçës zhvilluan një vizitë në Kosovë në kuadër të 14-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës një ditë e shënuar për vëllezërit kosovarë dhe për mbarë shqiptarët kudo në botë. Po gjithashtu me këtë rast, grupi i pedagogëve dhe studentëve të...
Read More