Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
15 Shkurt, 2022

Day

Në datën 15 shkurt 2022, Ambasadori i Republikës së Bullgarisë në Shqipëri, z. Momtchil Raychevski zhvilloi një vizitë në Universitetin “Fan S. Noli” të Korçës, ku u prit në takim nga rektori, prof. dr. Dhimitri Bello dhe drejtues të tjerë të institucionit. Fillimisht Rektori falënderoi z. Ambasador për vizitën ndërsa vlerësoi mbështetjen e Ambasadës së...
Read More