Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
11 Shkurt, 2022

Day

Në datën 11 shkurt 2022, maturantë të shkollës së mesme të bashkuar “Bardhyl Pojani” vizituan Universitetin “Fan S. Noli” të Korçës për t`u njohur nga afër me veprimtarinë që zhvillon ky Universitet, programet e studimit dhe në përgjithësi me mundësitë që ai u ofron për të qenë nesër profesionistë të aftë për tregun e punës...
Read More