Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
3 Shkurt, 2022

Day

Në datat 3-4 shkurt 2022 në mjediset e Universitetit “Fan S. Noli” u zhvillua një seminar hibrid për trajnimin e arsimtarëve të shkollave shqiptaro-greke “Omiros” në Himarë dhe në Korçë me temë “Përqasje didaktike, sociale dhe bihevioriste në shkollën modern”. Pjesëmarrësit janë përshëndetur nga rektori i Universiteit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello, i...
Read More
Në datën 3 shkurt 2022 rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello priti në një takim drejtuesit e rinj të Këshillit Studentor të shpallur pas zgjedhjeve të datës 21 janar 2022. Pasi u njoh me drejtuesit e rinj të Këshillit të Përgjithshëm Studentor, si dhe të Këshillave Studentorë të fakulteteve, Rektori u...
Read More