Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
2 Shkurt, 2022

Day

Në datën 2 shkurt 2022 përfaqësues të Fondacionit Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim (AADF) zhvilluan një sesion informues për pedagogë, studentë dhe Alumnin e Universitetit “Fan S, Noli”, ku prezantuan portofolin e programit të edukimit. Takimin e përshëndeti fillimisht zëvendësrektori për shkencën dhe projektet, dr. Benita Stavre, e cila njëkohësisht vlerësoi edhe bashskëpunimin që Universiteti ynë ka...
Read More