Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
17 Janar, 2022

Day

Në datën 17 janar 2022 në mjediset e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, departamenti i Gjuhës dhe Letërsisë organizoi një veprimtari për promovimin e monografisë shkencore “Caktuesori në gjuhët e Ballkanit” të pedagoges, dr. Hysnie Haxhillari. Në fjalën e hapjes përgjegjësja e departamentit, prof. as. dr. Anyla Saraçi falënderoi të pranishmit, ndërsa bëri një vlerësim...
Read More