Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
28 Tetor, 2021

Day

Në datën 28 tetor 2021, stafi i Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë organizoi një takim të veçantë në të cilin drejtues të institucionit, miq e kolegë i kanë shprehur pedagoges së departamentit të Gjuhëve të Huaja, doc. Vasilika Pojani mirënjohjen dhe respektin e tyre për punën e palodhur dhe profesionalizmin e treguar për mbi 25...
Read More