Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
4 Tetor, 2021

Day

Në datën 4 tetor 2021, në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë u zhvillua një veprimtari letrare për promovimin e librit të autorit Visar Zhiti me titull “Dorëshkrimet e fshehta të burgut”. Në këtë veprimtari të veçantë, ku ishin të ftuar pedagogë e studentë të Universitetit të Korçës, krijues, si dhe të afërm e miq të...
Read More