Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
13 Korrik, 2021

Day

Në datën 13 korrik 2021, në mjediset e Fakultetit të Bujqësisë u prezantua projekti Erasmus + “Strengthening technological transfer offices in Albanian Universities”, një projekt ky që angazhon stafin akademik, stafin administrativ, studentë të Universitetit “Fan S. Noli”, Korçë, si dhe ndërmarrje private, kryesisht të profilit agro-ushqimor të rajonit të Korçës. Koordinatorja e projektit për...
Read More