Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
19 Shkurt, 2021

Day

Në datën 19 shkurt 2021 Fakulteti i Ekonomisë i UNIKO dhe departamenti i shkencave ekonomike i “Albanian University” organizuan Konferencën Kombëtare Studentore me temë: “Implementimet menaxheriale në modelet e reja të të bërit biznes”. Në këtë konferencë, e cila u zhvillua online, morën pjesë pedagogë dhe studentë të këtij fakulteti. Dekania, prof. as. dr. Ledina...
Read More