Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
13 Janar, 2021

Day

Në datën 13 janar 2021, rektori i UNIKO, prof. dr. Dhimitri Bello priti në një takim profesorin e gjuhës dhe kulturës rome në Universitetin e Sorbonës, Francë, prof. Marcel Courthiade të shoqëruar edhe nga përfaqësues të komunitetit rom në qytetin e Korçës. Rektori i UNIKO, prof. dr. Dhimitri Bello falënderoi miqtë për vizitën dhe vlerësoi...
Read More