Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
27 Tetor, 2020

Day

Në datën 27 tetor 2020, autoritete drejtuese të UNIKO pritën në mjediset e Rektoratit përfaqësues të Qendrës së Koordinimit Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm, e cila ka për mision zhvillimin e kapaciteteve të aktorëve të ndryshëm të përfshirë në veprimet kundër ekstremizmit të dhunshëm, ruajtjen dhe promovimin e vlerave të tolerancës dhe të harmonisë fetare, mbrojtjen...
Read More