Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
23 Tetor, 2020

Day

Në datën 23 tetor 2020, në mjediset e Amfiteatrit të Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, u zhvillua veprimtaria për diskutimin e librit të prof. dr. Bardhyl Musait “Arsimi në demokracinë e brishtë”. Në hapje të kësaj veprimtarie u lexua mesazhi që prof. dr. Ali Jashari kishte dërguar  për përurimin e këtij libri, i cili, siç...
Read More