Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
14 Shkurt, 2018

Day

Bëhuni pjesë e sensionit informues mbi programin Erasmus+Youth in Action, organizuar nga Sherbimi Kombëtar për Rininë dhe Beyond Barriers – Përtej Barrierave për të mësuar më tepër mbi mundësitë dhe format e aplikimit. Takimi do të zhvillohet ditën e premte, date 16 shkurt 2018 ora 13:00 pranë Qëndrës Rinore Korçë.
Read More