Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
8 Shkurt, 2018

Day

SEZONI I VJESHTËS 2019 (kliko) » Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane – Viti Akademik 2019-2020 » Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane – Infermeria – Viti Akademik 2019-2020 » Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë – Viti Akademik 2019-2020 » Fakulteti i Ekonomisë – Viti Akademik 2019-2020 » Fakulteti i Bujqësisë – Viti Akademik 2019-2020 » Shko tek grafiku i...
Read More