Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
23 Nëntor, 2016

Day

Njoftohen studentet se janë hapur aplikimet për thirrjen e tretë të programit të bursave për studime jashtë vendit Erasmus Mundus Green-Tech. Bursat që ofrohen këtë vit janë vetëm në nivel shkëmbimi para diplomimit të Bachelorit, zgjasin një vit akademik (10 muaj) dhe kanë të drejtë të aplikojnë studentët e vitit të dytë në programet e...
Read More
The KDI Schools for “Policies and Public Management” in South Korea. (KDI School of Public Policy and Management), for the academic year 2017-2018 offers postgraduate scholarships for officials/employees of the public administrate concerning Master/PhD study programs in the following fields: -Master/PhD for the Public Policies -Master/PhD for the Development Policies -Master for the Public Management...
Read More