DEPARTAMENTI I BIOLOGJI–KIMISË ORGANIZOI LEKSIONIN E HAPUR “RUAJTJA E USHQIMEVE ME METODA KIMIKE”

Në datën 20 qershor 2019, Departamenti i Biologji–Kimisë organizoi leksionin e hapur me temë: “Ruajtja e ushqimeve me metoda kimike–shembuj të konservantëve të rinj në ruajtjen e lëngjeve të frutave”. Leksioni u përgatit dhe u referua nga përgjegjësi i këtij departamenti, dr. Arben Gjata, me qëllim që pedagogët, studentët dhe maturantët e ftuar të njiheshin me disa nga studimet e tij më të reja në fushën e sigurisë ushqimore. Të pranishmit diskutuan për problemet aktuale që shqetësojnë shoqërinë në lidhje me sigurinë ushqimore, si dhe bënë pyetje praktike dhe analizuan shembuj konkretë.

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com