Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Uncategorized

Category

Në datën 24 maj 2021, rektori i Universitetit “Fan S. Noli” prof. dr. Dhimitri Bello priti në takim zëvendësamabasadorin italian në Tiranë, z. Alberto Pitrangeli, drejtoren e Save the Children në Shqipëri, znj. Anila Meço dhe përfaqësuesit e Agjencisë Italiane për Zhvillim, z. Ernesto Spinelli dhe z. Endri Xhaferaj. Në këtë takim, ku morën pjesë...
Read More
Në datat 19-21 maj 2021, rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello zhvilloi vizita pune në disa universitete të Bullgarisë, me qëllim krijimin e urave konkrete të bashkëpunimit mes institucioneve të arsimit të lartë në fushat e përbashkëta të mësimdhënies dhe të kërkimit shkencor. Marrëveshje bashkëpunimi u nënshkrua me prof. Hristo Bondzholov,...
Read More
1 2